Apartmani Razvršje nalaze se u samom srcu Nacionalnog parka Durmitor. Udaljeni su oko 2,5 km od centra Žabljaka, u istoimenom mestu Razvršje, koje se nalazi na putu prema Nikšiću. Na oko 3 km od Razvršja  je najpopularnija ski staza na Durmitoru, skijalište na Savinom kuku. Ono što je najzanimljivije, do Crnog jezera se može doći prečicom, kroz četinarsku šumu, za nešto više od pola sata hoda.

 

apartmani Razvršje

 

Vlasnik ovog prelepog kompleksa  je poznati Žabljačanin Milovan Mišo Vojinović. Ovaj preduzimljivi i kreativni čovek, napravio je od svog kampa pravu atrakciju, na kojoj mu mogu pozavideti mnogi kampovi širom Evrope. U sklopu kampa nalaze se male i velike kuće za boravak 2, 3, 4, 5 i 6 osoba, kao i za veće grupe ljudi 12, 15 i 20 osoba.

 

postoje apartmani i ovoga tipa

 

Sobe su savremeno opremljene, svaka poseduje LCD TV, DVD, kablovsku i satelitsku TV, frižider, štednjak,  kupatilo i sopstvenu terasu. Ovaj vredni čovek je toliko vodio računa o svakom detalju, da je razmišljao i o smeštaju za kućne ljubimce. U sklopu kampa nalaze se dve kućice za kućne ljubimce, a ljubimci sa pedigreom i urednim zdravstvenim kartonom mogu boraviti sa svojim vlasnicima.

 

izgled sobe u apartmanima

 

 

unutrašnjost apartmana Razvršje

 

Takođe, Mišo poseduje i savremeni autokamp sa velikim parkingom za autobuse i automobile, koji je pokriven video nadzorom. Korisnici auto kampa u slučaju vremenskih nepogoda, mogu se smestiti u pet njegovih velikih šatora, gde u svaki može da stane 60 osoba. Korisnicima auto kampa su na raspolaganju  kupatilo sa tuševima, kao i savremena kuhinja.

 

kupatila u apartmanima Razvršje

 

Da ne pominjem usluge poput pranja i sušenja veša i mnoge druge usluge. U okviru kampa je restoran sa tradicionalnim nacionalnim jelima i prodavnica ca prehrambenom robom. Ko ne želi da se hrani u restoranu, obezbeđeno mu je spremanje sopstvene hrane. U kampu vlada prava porodična atmosfera, gde se domaćini maksimalno trude da udovolje gostima. Stolica i stolova ima na svakom koraku, gde se gosti mogu opustiti i uživati u pogledu na vrhove Durmitora. A, uveče, u toku letnjih večeri, pali se logorska vatra, nezaobilazni i podrazumevani deo kampovanja.

 

izgled kampa sa šatorima

 

Gosti koji dođu bez šatora, mogu ih u kampu iznajmiti po pristupačnim cenama. Takođe, ovde možete iznajmiti celu planinarsku i skijašku opremu. Ko želi prave adrenalinske doživljaje, Mišo je obezbedio rafting Tarom i sve popularniju vožnju motornim sankama.

 

izgled kuhinje u apartmanima

 

Postoji čak i mogućnost transfera gostiju iz okolnih gradova, kao i sa aerodroma u Tivtu i Podgorici, što u ponudi retko ko ima. Prilikom planinarenja boravio sam u mnogim alpskim kampovima, ali verujte ovoliko ponuda na jednom mestu nema nijedan kamp. Prosto se ne oseća srdačnost domaćina, kakvu ima Mišo Vojinović. Zato toplo preporučujem svima, da posete ovaj kamp i uživaju u gostoprimstvu porodice Vojinović.

 

mob. +382 67 4444 77 tel/fax +382 52 361 383 e-mail mdurmitor@gmail.com
+382 69 564 564   misorazvrsje@t-com.me
+382 69 8888 99 razvrsje@yahoo.com

 

 

dvokrevetni apartman

 

svaki apartman je priča za sebe

 

kamp Razvršje

 

 

Post-article Ad Code: Copy and paste your adsense code that you want to add to the end of the article. The ad code will be inserted automatically after the final paragraph of every post.